Politica de Privacidad

Per tal de donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informem als usuaris de les nostres dades:

Denominació Social: EBREXIM S.L.

Domicili Social: Plaça Alcalde Cid i Cid, 4 – 43570 Santa Bàrbara (TARRAGONA)

CIF:  B55765390

Telèfon: 679 19 23 69

E-Mail: info@ebremel.com

Lloc Web: www.ebremel.com

Dades Registrals: Inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, tomo 3175, folio 150, hoja T-55103

Protecció de dades personals

A data 25 de maig de 2018, serà aplicable el Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril (RGPD), de Protecció de Dades de Caràcter Personal. EBREXIM SL manté des de fa anys una rigorosa política de privacitat amb les dades personals dels seus clients.

Continuant amb aquesta política de protecció de dades, li remetem aquest escrit per informar-lo dels tractaments que es realitzen amb les seves dades personals i els aspectes als que ens obliga aquesta normativa.

Per aquest motiu, l’informem que les seves dades segueixen incorporades en les nostres bases de dades i són objecte de tractament amb la finalitat d’oferir-li la millor prestació de serveis possible i poder atendre els compromisos derivats de la relació comercial que mantenim amb vostè, mitjançant l’enviament periòdic d’informació sobre els nostres productes, serveis o novetats, de EBREXIM SL o de les altres empreses que pertanyen al grup, que poden ser del seu interès i que pretenen oferir-li avantatges i beneficis per vostè.

L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i, si escau, portabilitat o cancel·lació comunicant-ho a l’adreça info@ebremel.com amb indicació de les seves dades personals. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.agpd.es.

Així mateix l’informem del seu dret a retirar el consentiment en qualsevol moment del tractament. La seva informació es conservarà mentre existeixi un interès mutu per a això i mentre no exerceixi algun dels drets que l’emparen. D’altra banda no es realitzen transferències internacionals amb les seves dades.

En el cas de produir-se alguna modificació de les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per a la seva correcció, amb la finalitat de mantenir les dades actualitzades, segons la normativa legal vigent en protecció de dades.

Per a informació més detallada sobre la protecció de dades personals i saber les empreses del grup pot accedir a la nostra política de privacitat.